1 θέση ειδικού συνεργάτη με πτυχίο νομικής σχολής στο δήμο Τανάγρας

Ο Δήμαρχος Τανάγρας καλεί όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη να υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου (Τμήμα Προσωπικού) αίτηση συμμετοχής για την επιλογή του ειδικού συνεργάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και την ειδική εμπειρία που προβλέπεται στην παρ.3 του άρθρου 163 του Ν.3584/07, δηλαδή:
1. Να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια
2. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές
3. Να μην έχουν καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχουν τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με
την ανωτέρω θέση.
4. Να είναι υγιείς και να μην έχουν απολυθεί από προηγούμενη κατεχόμενη συναφή θέση.
5. Να είναι κάτοχοι πτυχίου Νομικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
6. Να έχουν, αποδεδειγμένη εμπειρία , γνώση και ενασχόληση σε σχετικά θέματα παροχής υπηρεσιών νομικής υποστήριξης για την προώθηση των επιδιώξεων – στόχων – συμφερόντων του δήμου και την νομική επεξεργασία νομικών συμβάσεων του δήμου, συμβολαίων, συμβάσεων εργασίας και έργου, διακηρύξεων δημοπρασιών

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Προσωπικού του δήμου ( Σχηματάρι , τηλ. 2262051100) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ( 08:00 – 14:45 ).
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο δήμο μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών, η οποία αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης.

Για όσους έχουν την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία, η άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος είναι ασυμβίβαστη με τα καθήκοντα της θέσης του ειδικού συνεργάτη.

Find It